Hoe u uw risico kunt evalueren

Hoe u uw risico kunt evalueren

Ethel Sullivan May 6, 2020

Sharing is caring!

Laten we nu onze aandacht richten op het evalueren van risico’s:

Overweeg uw organisatiestructuur. Afhankelijk van uw organisatiestructuur lopen u en uw bedrijf mogelijk verschillende soorten risico’s. LLC’s en bedrijven worden bijvoorbeeld vaak beschouwd als op zichzelf staande entiteiten, terwijl partnerschappen en eenmanszaken u als individu aansprakelijk kunnen stellen voor bepaalde soorten schade.

Rechtsbijstandverzekering informatie

Praat met verzekeringsagenten. Neem de tijd om met verschillende zakelijke verzekeringsagenten te praten over de unieke risico’s waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Ze zijn misschien extra gemotiveerd om u met een rechtsbijstand voor de ZZP’er te verkopen, ongeacht hoeveel u deze nodig heeft, maar ze zullen u helpen risico’s te analyseren waarvan u anders niet wist dat u ze had. Praat met meerdere agenten om een duidelijk beeld te krijgen van uw algehele risico.

Praat met advocaten. U kunt ook met uw advocaat praten over welke soorten zakelijke rechtsbijstandverzekering vergelijken in 2020 uw bedrijf nodig heeft. Ze hebben veel meer ervaring met echte gevallen dan u, en kunnen mogelijk betere aanbevelingen doen dan een verzekeringsagent.

Bekijk casestudy’s. Bekijk bedrijven die vergelijkbaar zijn met die van u, zowel in het heden als in het verleden. Welke soorten verzekeringen hebben ze afgesloten? Wanneer zijn die verzekeringen van pas gekomen? Praten met andere bedrijfseigenaren is een goede stap, maar zorg ervoor dat uw steekproefomvang groot genoeg is om een solide conclusie te trekken.

Overweeg je schaal. Je bent nu misschien goed zonder verzekering, maar wat gebeurt er als je je bedrijf naar het volgende niveau schaalt? Over het algemeen is het het beste om verzekeringspolissen te kiezen die de kracht hebben om met uw bedrijf mee te groeien.

Overweeg uw risicotolerantie. Soms komt uw verzekeringsbeslissing neer op een kwestie van persoonlijk perspectief. Hoeveel risico wilt u nemen?

Over het algemeen is het beter om de belangrijkste soorten verzekeringen te hebben dan het risico te lopen ze niet te hebben. Elk bedrijf is echter anders en u kunt mogelijk een aanzienlijk bedrag besparen door bepaalde beleidsregels te verlagen of aan te passen. Er is hier geen “juist” antwoord, maar het is belangrijk dat u de beslissing onder ogen ziet met alle feiten voor u.