Het VK zal naar verwachting een ‘tekort aan nationale rij-instructeurs’ zien

Het VK zal naar verwachting een ‘tekort aan nationale rij-instructeurs’ zien

Ethel Sullivan October 31, 2020

Sharing is caring!

Het VK zou in de tweede helft van 2020 en daarna een groot nationaal tekort aan rij-instructeurs kunnen zien

Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij de door u verstrekte informatie gebruiken om u deze nieuwsbrieven te sturen. Soms bevatten ze aanbevelingen voor andere gerelateerde nieuwsbrieven of services die we aanbieden. Onze Privacyverklaring legt meer uit over hoe we uw gegevens gebruiken en uw rechten. U kunt zich op elk moment uitschrijven.
Veel leerling-chauffeurs zijn nu weer onderweg nadat de lessen zijn opgeschort vanwege de coronavirus-crisis.

Volgens de Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) werden zo’n 210.000 tests geannuleerd en tienduizenden anderen werden vertraagd vanwege het virus.

En een combinatie van de recente lockdown-beperkingen, een ‘babyboom’ van 2003/04 en een afname van het aantal geregistreerde rij-instructeurs betekent dat het VK in de tweede helft van 2020 en daarna een groot nationaal tekort aan rij-instructeurs zou kunnen zien. cbr auto theorie oefenen kan online.

Dat zegt autoverzekeringsmaatschappij Marmalade, wiens onderzoek suggereert dat het de komende maanden moeilijk kan zijn om een instructeur te vinden met ruimte voor nieuwe leerlingen, vooral omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om af te stappen van het openbaar vervoer.

De onderzoekers keken naar het potentiële aantal nieuwe jonge leerlingen op basis van het aantal mensen dat elk jaar 17 jaar oud wordt, afgezet tegen het aantal geregistreerde erkende rij-instructeurs (ADI’s).

Bestuurder was verbaasd dat hij werd geraakt door een parkeerlading terwijl hij een coronavirus-uitstrijkje nam bij het drive-through-testcentrum

Algemene rijgewoonten waarvan we denken dat ze illegaal zijn, maar volgens de wet eigenlijk in orde zijn
Ondanks de vertragingen die Covid-19 de afgelopen maanden heeft veroorzaakt, is het duidelijk dat de potentiële vraag naar rij-instructeurs alleen maar toeneemt als je naar de gegevens kijkt. verplicht fietspad bord op de weg.

Volgens gegevens van het Department of Transport waren er begin 2020 39.521 geregistreerde ADI’s in het VK, met 695.549 mensen die 17 jaar oud werden en mogelijk wilden gaan rijden.

Gesponsorde link door Taboola
Hoe deze effectieve taalapp is gebouwd om uw carrière een boost te geven
Babbel
Dit komt neer op ongeveer 17,59 leerlingen per instructeur en de verwachting is dat dit de komende jaren nog hoger zal stijgen als de dalende trend in het aantal instructeurs doorzet