Waarom is het bespreken en organiseren van een uitvaart zo lastig voor veel mensen? 4 dingen die je aan het denken zetten

Waarom is het bespreken en organiseren van een uitvaart zo lastig voor veel mensen? 4 dingen die je aan het denken zetten

Ethel Sullivan March 15, 2020

Sharing is caring!

Het is nooit eenvoudig om te discussiëren over het maken van begrafenisplannen en de kwestie zelf is er een die de overgrote meerderheid van ons het liefst zo snel mogelijk zou willen vergeten. We weten echter allemaal dat de dood zeker is en dat deze onvermijdelijk is. Enormer is dat de kosten voor het regelen van een complete begrafenis elke dag hoger worden. Daarom is het een punt dat we niet kunnen negeren en waar we goed naar moeten kijken.

Hier zijn vier dingen die je moet onthouden terwijl je op zoek bent naar goedkope begrafenisdiensten.

Volledige kosten – U moet zich bewust zijn van het feit dat de normale kosten van een gedenkdienst voor een gebruikelijke begrafenis duizenden dollars zijn. U zult geschokt zijn te weten dat de kosten sinds de laatste 5 jaar met meer dan 30% zijn gestegen.
De kosten van een crematie zijn ook te hoog en liggen ook rond de duizenden dollars. Zowel de conventionele begrafenis als de crematie kan aanzienlijk kosten, als de familie om dingen vraagt, bijvoorbeeld een dure urn of een grotere kist, diensten van professionele kistdragers en een verfrissingsdienst na afloop van het gedenkteken.

Kies voor de juiste uitvaartverzekering en dekking om de kosten te betalen

Voordat je begint met een uitvaartverzekering afsluiten is het slim om onderzoek te doen naar alle mogelijkheden. Ondanks het feit dat het bespreken van een begrafenisdienst nooit een prachtige aangelegenheid is, is het het beste om een goed plan op te stellen met betrekking tot uw overlijden. Prepaid begrafenisplannen worden door vele organisaties aangeboden, maar veel individuen kopen een plan rechtstreeks van een begrafenisondernemer.

  • Met dit soort plannen kunt u de basisactiviteiten van de begrafenisdienst vooraf betalen in maandelijkse termijnen of in één enkel bedrag, met als doel dat uw begeleider of familielid niet belast wordt wanneer u overlijdt.
  • Voorafbetaalde begrafenisplannen kunnen u een betaalbare herdenkingsdienst opleveren, want hoezeer de waarde later ook toeneemt, u bent op dit moment volledig verzekerd van de plannen die u hebt uitgekozen.

Denk na over alle beschikbare keuzes – Bij de evaluatie van de totale kosten van begrafenissen moet men de alternatieven in overweging nemen en het is passend om te zeggen dat je goed moet zoeken. Het is noodzakelijk dat u tijdens het zoeken naar goedkope begrafenisdiensten, moet overwegen wat er precies is opgenomen in een specifieke herdenkingsdienst voordat u deze koopt.