Stoelhoezen kiezen tips

Stoelhoezen kiezen tips

Ethel Sullivan April 7, 2020

Sharing is caring!

Het eerste waarnaar je moet kijken wanneer je een stoelhoes voor de auto gaat kiezen, is wat voor materiaal het is. Hier zijn de diverse soorten hoezen waar je uit kunt kiezen.

  • Neopreen stoelhoezen – gemaakt van hetzelfde materiaal als hogedruk-, temperatuur- en vochtbestendige duikpakken, neopreen stoelhoezen bieden maximale bescherming tegen waterschade, morsen, vuil, puin en UV-stralen van de zon. Het is het perfecte materiaal voor off-road enthousiastelingen en crossmotorrijders, die het niet erg vinden om een ​​beetje rommelig te worden.

  • Velours stoelhoezen – Deze stof heeft een zachte gebreide uitstraling. Het is gemaakt van polyester of katoen, en vergelijkbaar met fluweel, deze stof biedt optimaal comfort en biedt een extra zachte afwerking. Het presenteert niet veel op het gebied van waterbestendigheid, maar is perfect als u stijl en comfort wilt.
  • Stoelhoezen met lederlook – Deze optie is perfect voor diegenen die in een gebied met een kouder klimaat wonen, maar kan een echt probleem zijn tijdens de warme maanden. Leather Look absorbeert geen morsen en de meeste vloeistoffen zitten bovenop het oppervlak, waardoor uw stoelen de hele tijd veilig blijven. Afhankelijk van de kwaliteit van de dekking die u koopt, kunnen sommige plakkerig worden op warme dagen. Het gaat trouwens ook samen wanneer je ervoor kiest om een subwoofer voor in de auto kopen.
  • Canvas stoelhoezen – Perfect voor mensen met een actieve levensstijl. Deze stoelhoes is een populaire keuze vanwege de slijtvaste en langdurige eigenschappen. Van waterlekken tot modderspatten, deze stof is bestand tegen onvoorspelbare weersveranderingen en dagelijkse ruwe behandelingen. Dit materiaal is niet alleen sterk, maar ook zeer comfortabel en esthetisch. Omdat het nauwsluitend is, strekt de hoes zich perfect over uw autostoelen uit, waardoor er geen ruimte is voor ongemakkelijk en onaantrekkelijk kreuken en ophopen van stof. Dus als u kinderen, huisdieren of beide hebt, is deze autostoelhoes een ideale optie.