Je woning verzekeren is op dit moment misschien een van de beste keuzes die je kunt maken, maar waarom is dat eigenlijk!

Je woning verzekeren is op dit moment misschien een van de beste keuzes die je kunt maken, maar waarom is dat eigenlijk!

Ethel Sullivan March 12, 2020

Sharing is caring!

Uw woning is vaak uw kostbaarste bezit dat u moet beschermen. We hebben een lijst gemaakt van alle spaarmogelijkheden die met een woningverzekering gepaard gaan. Deze lijst van beste verzekeringen is de meest complete kijk op spaartips voor woningverzekeringen. Talrijke verzekeringsmakelaars hebben aan deze lijst bijgedragen. Laten we dus beginnen met het bekijken van alle mogelijkheden!

1. Verander uw inhoudelijke dekking:

Een Condo huren? U kunt vaak uw inhoudsdekking verlagen. Je hoeft je spullen niet te verzekeren tot $250.000 als je alleen een laptop en wat IKEA meubilair hebt!

2.  Renovaties:

Het renoveren van je huis kan leiden tot lagere woningverzekeringspremies, omdat de premies voor oudere, slecht onderhouden woningen meestal hoger zijn. Bovendien kan het renoveren van slechts een deel van je woning (bijvoorbeeld het dak) leiden tot besparingen op de verzekering.

3. Zwembad:

Het toevoegen van een zwembad aan uw huis zal waarschijnlijk leiden tot een verhoging van uw verzekeringstarieven omdat uw aansprakelijkheid (bijv. het risico dat iemand verdrinkt) en de waarde van uw huis zijn toegenomen.

4.  Leidingen:

Verzekeraars geven de voorkeur aan koperen of plastic leidingen – misschien is het een goed idee om uw gegalvaniseerde / loden leidingen te upgraden tijdens uw volgende renovatiecyclus.

5. Rondkijken:

Zoek, vergelijk en schakel verzekeringsmaatschappijen. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen en hun prijsaanbod voor dezelfde polissen kan zeer verschillend zijn, gebruik daarom meerdere online tools en praat met verschillende makelaars, omdat elk van hen een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen zal dekken.

6. Bedrading:

Sommige bedradingstypes zijn duurder of goedkoper dan andere om te verzekeren. Zorg ervoor dat u goedgekeurde bedradingstypes heeft, en vermijd met alle middelen aluminium bedrading die echt duur kan zijn om te verzekeren. Niet alle verzekeraars zullen huizen met aluminium bedrading dekken, en degenen die dat wel zouden doen, zullen een volledige elektrische inspectie van het huis nodig hebben.

7. Huishoudelijke verzekering aftrekposten:

Net als bij een autoverzekering kunt u ook kiezen voor een hoger eigen risico om uw verzekeringspremies te verlagen.

8. Bundel

Heeft u een woonhuis- en autoverzekering nodig? De meeste bedrijven bieden u een korting aan als u ze bundelt.

9. Nieuwe woning:

Controleer of de verzekeraar een nieuwe woning korting heeft, sommige verzekeraars zullen ze hebben.

10. Schadevergoedingskorting:

Sommige bedrijven erkennen het feit dat u geen claims heeft ingediend en belonen dit met een claimvrije korting.